Vsako sekundo sekundo ljudje po svetu objavijo okoli 9.000 tvitov na omrežju Twitter, ob zanimivih in širše prepoznavnih dogodkih pa še bistveno več. Ga še vedno ignorirate?

Omenjena statistika družabnega omrežja Twitter je impresivna. Vsako minuto ljudje prispevajo več kot pol milijona objav, 31 milijonov na uro in 750 milijonov na dan. Gre za izjemno množico objav, ki je glede na količino tudi precej nepregledna. Kako torej izstopati v tem »vesolju«? Predvsem tako, da si poleg besed pomagate s fotografijami.

Ustvarjanje najboljšega tvita ni bilo nikoli pomembnejše. Dodajanje vizualne privlačnosti tvitu je zelo pameten način, kako doseči, da sledilci opazijo vašo najpomembnejšo vsebino. Z dodajanjem fotografije objavi na Twitterju lahko spretno zaobidete omejitev, postavljeno pri 140 znakih.

Ne le ena, kar do 4 fotografije!

Če želite, lahko posameznemu tvitu dodate do štiri slike. Izbira je vaša. V kolikor želite objavi dodati več slik, uporabite »originalno« aplikacijo Twitter oziroma spletno mesto, saj pri posrednikih ta funkcionalnost najpogosteje ni na voljo.

Kako objaviti 4 fotografije? Enostavno – samo dodajte jih in izberite njihov položaj. Objavljene bodo kot kolaž fotografij.

Še več, na fotografijah lahko tudi označite do 10 oseb, prijateljev in jih povežete z njihovimi Twitter oznakami.

Share This